Zakelijke Administratie

U heeft een bedrijf, dat loopt als een trein. Of juist niet, u moet alle zeilen bijzetten om een klein beetje wind te vangen. Uw bedrijf heeft dus al uw aandacht nodig.

U heeft geen tijd om uw administratie op orde te houden. Begrijpelijk, dat uw bedrijf de voorrang krijgt, ten slotte kunt u uw tijd maar één keer besteden. De valkuil hiervan is, dat u uw administratieve plicht niet of niet op tijd nakomt. Dit kan al uw inspanningen voor de zaak teniet doen. Neem daarom contact op met ons, zodat u met een gerust hart kunt blijven ondernemen.

Boekhouding voor ZZP'ers

Wij verzorgen voor Zelfstandigen zonder personeel de BTW en de inkomsten belasting aangifte bij de belastingdienst en eventuele aanvraag voor diverse toeslagen, zoals zorg, huur, kinderopvang toeslag en kindgebonden toeslagen. Dit alles gebaseerd op goede afspraken en zeer redelijke tarieven. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag voor u uit op welke dienstverlening u kunt rekenen en/of welke werkzaamheden u zelf kunt ondernemen om de kosten te drukken. Dit alles om u verder te helpen in de administratieve verplichtingen die u heeft ten opzichte van de belastingdienst. Zodat u doet, wat u het liefste doet, namelijk ondernemen.

Boekhouding voor het MKB

Wij verzorgen voor MKB bedrijven de aangiftes voor BTW- en inkomsten belasting. Dit alles gebaseerd op goede afspraken en zeer redelijke tarieven. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag voor u uit op welke dienstverlening u kunt rekenen. U bepaalt welke administratieve zaken u zelf wilt en kunt regelen, zodat onze dienstverlening daar naadloos op aansluit. Het is ons doel u te ondersteunen in uw administratie, zodat u ten alle tijden weet hoe uw eigen zaak zich ontwikkelt en of u op bepaalde zaken moet, dan wel kan bijsturen.

Contact

Prins Hendrikstraat 265
3151 AK Hoek van Holland
Telefoon: 06 - 23 83 83 04
E-mail: info@vandersluisadvies.nl